Royal Dutch Floor is een jong en dynamisch familie bedrijf wat zich onderscheidt door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van eiken houten vloeren. Inmiddels is RDF uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parket branche.

Royal Dutch Floor is in 2011 opgericht door Johan Delissen, Johan is al meer dan 15 jaar actief in de houtbranche. Binnen RDF combineert hij zijn ervaring en kennis met eigen ideeën en inspiratie.

“Jarenlang werk ik binnen de houtbranche waar ik veel ervaring heb opgedaan, maar zag ook veel aspecten die anders konden. Voornamelijk met het oog op kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en service. Alle facetten die ik heb geleerd binnen de branche heb ik gecombineerd met mijn eigen ideeën, om zo een innovatief, duurzaam en dynamisch bedrijf op te zetten.”

Johan Delissen (eigenaar ROYAL DUTCH FLOOR).

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de keywords voor RDF, dit kan gewaarborgd worden doordat ze een eigen houtzagerij bezitten. Hierdoor is er een goede controle op de kwaliteit en continuiteit in de aanvoer van hout. Met onze productie en finishing in Tilburg hebben we een optimale kwaliteitscontrole en flexibiliteit.